Kind in de kijker: Achiel

Heel wat lieve en leuke complimentjes voor Achiel! Hier kwam ik ook te weten dat hij mee aan het voetballen was met onze jongens. Leuk!
 Achiel wist ons van naaldje tot draadje te vertellen hoe zijn lievelingsspel op de Wii werkt. Ik kon niet zo mee maar de kinderen zagen het helemaal zitten. Is dat ouder worden?

 We hadden onlangs ook gehoord dat Achiel graag aan minigolf doet. Nu had hij ook nog zijn eigen stick bij en kon hij ook de grote golf al spelen. Stonden wij even verbaasd!
 Uit zijn encyclopedie liet hij ons iets zien over mummificeren. Dit kon hij heel duidelijk uitleggen waardoor iedereen zich er een beetje een beeld van kon vormen. Al vonden enkelen het maar een vieze bedoening!  

 Oei, een trui over een trui is niet zo handig. Het was zijn fietstenue die hij van mama en papa had gekregen. Achiel gaat heel graag fietsen en kan dit ook al goed. Smalle weggetjes vormen zeker een uitdaging. 
 En zoals we al wel langer weten zijn trammen en treinen wel een grote passie. Wat een prachtig exemplaar heeft hij daar bij! 
We hebben een boeiende en grondige uiteenzetting gekregen over al wat Achiel bezig hield. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

project: derde dag

project vijfde en laatste dag

project: tweede dag