Bezoek aan het ziekenhuis Imelda

Onze uitstap aan het Imeldaziekenhuis begon al leuk. We mochten in de klas eten omdat we vroeger moesten vertrekken. Toch wel eens leuker dan een goed gevulde refter! 






 In het ziekenhuis werden we opgewacht door een verpleger die met ons meteen een bezoek bracht aan de spoedafdeling waar ook de ziekenwagens stonden geparkeerd. We kregen er een grondige uitleg over wat er in een ziekenwagen aanwezig is. 


 Nadien gingen we in twee groepen verder. Onze klas bracht eerst een bezoek aan het ziekenhuis. Op alle plaatsen mocht er wel iemand als proefpersoon dienen. Eerst was Dries aan de beurt. We gingen zijn binnenkant eens bekijken... Niet écht natuurlijk want zo'n röntgenstralen zijn niet om te spelen! 


 In de gipskamer had men terug een slachtoffer nodig. Om dit eerlijk te laten verlopen werd er door de verpleger een nummer gezegd, zo kwam Mauritz met zijn arm in het gips te zitten. 







 Die gips moest er natuurlijk ook weer af. Oei oei, Mauritz zijn arm er niet afzagen hé!!



 Na die boeiende rondleiding in het ziekenhuis gingen we naar de kapel waar we samen met enkele leuke verpleegsters een quiz mochten spelen. Niet zomaar een quiz! We moesten ons verkleden, een beer verzorgen, puzzels maken, ...
Als beloning kregen we een mondmasker, een spuitje en een muts cadeau. 





















Wat was dit toch weer een leuke en boeiende leeruitstap!
Op naar de volgende!

Reacties

Populaire posts van deze blog

project: derde dag

project vijfde en laatste dag

project: tweede dag