Posts

Posts uit februari, 2018 tonen

kind in de kijker: Kato

Afbeelding
De hond van Kato kwam ook in de klas. Zijn neus ging wel meteen omhoog. Had hij Bob geroken?  Kato toonde ons ook een heel grote schelp die ze in de zee hadden gevonden.  Omdat haar grote broer niet bij ons op school zit, vertelt Kato er ook graag iets over. De meeste kinderen in de klas kennen Daan wel.  "Eindelijk aandacht voor mij", dacht de hond. En dan nog wel met koekjes!

carnaval op school

Afbeelding

kind in de kijker: Niels

Afbeelding
Bob mocht vandaag mee naar de klas komen. Hij speelde nog even verstoppertje. Niels vertelde ons hoe je voor een tamme rat moest zorgen.  Hij toonde ons ook zijn tennisraket en vertelde ons enkele weetjes.

week tegen pesten: stip it!

Afbeelding
De stippen deden hun werk. Her en der waren er kinderen super leuk aan het spelen. Dat moesten we toch ook even vastleggen! 

kind in de kijker: Tibo

Afbeelding
 Tibo had een opblaasvliegtuig van één waarin hij echt had gevlogen. Dat zag er volgens velen schattig uit!   Wat we nog niet wisten is dat hij ook wel graag eens iets kookt. Dat komt van pas in ons thema voeding!  Mama, kan je voor de hele klas zo eentje maken?? Iedereen was wel vragende partij! 😉

kind in de kijker: Fatima

Afbeelding
 Fatima verbaasde ons met prachtige mandala's. Wat doet ze dat knap!

kind in de kijker: Ben

Afbeelding
Met een knuffel heb je meteen de aandacht bij ons in de klas. Ben had wel een hele leuke bij: met een kapje, kleertjes, velcrovoetjes,... Hij kon vanalles!   Nu weten we ook waar onzen Ben zijn rust vandaan haalt: hij krijgt regelmatig een massage! Dat moesten we toch ook eens uitproberen!    De slijm deed verder op de dag ook nog z'n werk bij het maken van een voeldoos 😋.  Wat ook nog niet iedereen wist is dat Ben al een streep op zijn gordel heeft bij een gevechtssport. Knap!

talentenarchipel

Afbeelding