Posts

Posts uit juni, 2017 tonen

kind in de kijker: Wout

Afbeelding
Eerst en vooral is Wout de trotse bezitter van een groot nerfgeweer. Kort even overlopen van de sportattributen: een basketbal, een voetbal. Deze minion blijkt de de COOLSTE te zijn. Ik zou het niet weten maar de kinderen waren op de hoogte!  Een dartsbord op zijn kamer, gelukkig wel met balletjes! Even discussie over wie een tornooi had gewonnen waarbij Wout dit balletje had gekregen...  En natuurlijk het blijvende lachertje als Wout zegt dat KASTOR de bal heeft stuk gebeten 😋. Een erfstuk van de papa. Hoe leuk is dat!  En een plakboek met foto's van voetballers mag natuurlijk ook niet ontbreken! En wat had je gedacht? Spinners natuurlijk! Wie heeft ze nu nog niet?

thema 'dak boven het hoofd': hoekenwerk

Afbeelding
baksteen schilderen tot huis poppenhuis inrichten Ook onze jongens vonden dit SUPER! pim pam pet met beroepen, materialen, plaatsen, ... van de bouw.  hoekprofielen maken met papier een voorwerp uit de bouw bestuderen 

kind in de kijker: Elin

Afbeelding
Ik denk dat Elin niet veel meer in haar kamer had staan.  Eerst even pronken met een mooie hoed van op vakantie. En dan tijd voor een hele tentoonstelling aan beestjes, knuffels, elektronische knuffels, ... Ik wist niet dat dit allemaal bestond! Er kwam ook nog een heel mooi juwelendoosje tevoorschijn dat Elin zelf geschilderd had. De meeste aandacht ging uiteindelijk wel naar het konijntje. Hoe echt de andere knuffels er ook uitzagen... er gaat niets boven een echt dier!!

tekenen zoals Torres Garcia

Afbeelding
Tekenen in vakjes zoals letterkastjes. Dit deden we met de materialen houtskool en pastelkrijt.