Posts

Posts uit september, 2015 tonen

Voetendans door Marit en Dina

Afbeelding
Regelmatig krijg ik van deze 2 sterren een dansje of toneeltje te zien. Een handtekening heb ik nog niet gekregen. Ze zouden een van de dagen een momentje inrichten om handtekeningen uit te delen.  Ze hadden alvast de aandacht van het publiek! We kijken al uit naar een volgende voorstelling en workshop!

Bibliodrama: De Barmhartige Samaritaan

Afbeelding
We zijn de derde week ingegaan en zowel juf als kinderen beginnen nu echt aan elkaar te wennen. Dit zorgt er ook voor dat we hele leuke activiteiten kunnen laten doorgaan zoals het spelen van een bijbelverhaal. Er zijn ook kinderen die spontaan met voorstellen komen om in de klas te doen.  De volgende filmpjes laten je zien dat er al heel wat zenuwen van de eerste dagen zijn weggevallen en plaats hebben gemaakt voor toneel, muziek en dans wat de sfeer in de klas op en top maakt.  En waarom dit allemaal kan? Omdat de kinderen van de derde klas heel flinke werkers zijn en er daardoor een beetje tijd over is. Super! (Er volgen morgen nog filmpjes, ben nog aan het zoeken hoe ik ze gemakkelijk op de blog krijg)

verjaardag Dina

Afbeelding
Nog geen twee weken bezig en alweer een feestje! Hoe leuk is dat.  Dina trakteerde ons op lekkere cakejes. We versierden ook voor haar een taart op het digibord en zij was de eerste die het zelfgemaakte kaarsje kon uitblazen en mee naar huis nemen.  Dank je wel Dina voor de lekkere traktatie! 

Al een eerste jarige in onze klas: Gabriel

Afbeelding
We genoten de eerste dag al van het verjaardagsfeestje van Gabriel. Onze kaarsjes van de verjaardagskalender hebben we nog niet gemaakt maar dat heeft Gabriel nog te goed! Hij trakteerde ons op lekkere wafels en koekjes. Iedereen dacht de ogen te sluiten maar ... dat kon niet! Ze moesten immers kiezen! Voor de eerste keer maakten we een digitale taart op het bord. Ons juf moet er nog wel wat van leren hoor. Volgende keer zal het al wel beter lukken! Dank je wel voor de heerlijke koekjes Gabriel!